miercuri, 3 iunie 2015

Este masajul erotic ilegal?

Nu stiu cum sa raspund la intrebarea asta, insa mise pare cel putin dubios ca intr-o tara in care prostitutia este interzisa, la fiecare semafor, la fiecare stop, in fiecare parcare sa primesti cate un fluturas, biletel, soapta, carte de vizita sau orice fel de material printat sau inregistrat care sa faca reclama la servicii de masaj erotic.

Este deprimant sa iti dai seama ca te-ai nascut intr-o tara de escroci (politicienii) si de curve nenorocite - macar... ca un fel de el dorado al decadentei - dar nah... asta este Romania, cu tigani, politicieni corupti, oameni saraci, bogati pentru care nu exista legi si evident curve - curve din belsug - curve pentru toata lumea.

Asa si cu masajul asta erotic - cum este si site-ul asta cu masaj erotic bucuresti - de fapt este plin peste tot de astfel de locuri, care aflate undeva la marginea legalitatii, continua sa existe.

marți, 2 iunie 2015

Autocolant pentru masina

De cand mi-am cumparat o  masina mica pentru imi doresc sa fac un upgrade vizual. Ei bine, dupa ceva timp m-am hotart sa apelez la servicii de colantari auto de dimensiuni mici (care sunt o solutie ieftina si eleganta). Am gasit o firma numita Autoprint ce realizeaza colantari auto in Bucuresti (plus Ilfov si impriejurimi). Colantarile realizate de firma respectiva sunt de cea mai buna calitate si se poate opta atat pentru colantarea cu modele predefinite, cat si colantare cu designul propriu, ceea ce mi-a placut doatte mult.

Inaintea oricarei colantari auto oamenii se ocupa de degresarea automobilului, ceea ce alaturi de calitatea autocolantelor va va garanta o durata exitinsa a colantarii. Sunt foarte multumit!

In acelasi timp, colanteaza si masini de taxi cu toate elementele obligatorii (impuse de lege) la preturi foarte bine - firma serioasa!